سایر ورزش ها

حمایت وزیر ورزش از علیرضا دبیر: او زندگی‌اش را برای کُشتی گذاشت

احمد دنیامالی وزیر ورزش پس از حضور در اردوی تیم‌های ملی کشتی گفت: کار ارزشمندی در خانه کشتی صورت گرفته است که این موضوع هم به سادگی به دست نیامده است چون از ابتدای شروع کارهای کشتی همراه با آقای دبیر بودم. او زندگی‌اش را برای کشتی گذاشته است و اکنون می‌توانیم بگوییم در کشتی با فاصله نسبت به سایر تیم‌ها بهترین شرایط را داریم. با این حال دبیر باز هم راضی نیست. همه تلاش‌هایمان این است از فضا و فرصت به وجود آمده درخشش بیشتری داشته باشد.

او از اهمیت شروع دوباره رشته‌های قهرمانی برای موفقیت در المپیک ۲۰۲۸ تصریح کرد: اکنون پس از المپیک پاریس است و الان تمام نگاه به المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۵ است. تمام بحث‌های ما این است که کشتی صاحب سبک ایران در حوزه هوش مصنوعی و نرم افزای کارهای شبیه سازی صورت بگیرد. نیم نگاهی به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ و سپس المپیک ۲۰۲۸ داریم. ما برای ۲۰۳۰ و ۲۰۳۲ هم برنامه‌ریزی داریم. فکر می‌کنم اگر می‌خواهیم موفق باشیم باید از حالا خیلی سخت کار کنیم.

دنیامالی تاکید کرد: این موضوع برای همه رشته‌ها است. فشار سنگینی روی کشتی و تکواندو است که در المپیک پاریس دیدیم. باید تمام رشته‌ها کمک کنند تا به این مهم برسیم. تمام این کارها زحمت می‌خواهد تا در المپیک باز هم مدال بگیریم. معنی حرف من این نیست نقره و برنز ارزش ندارد بلکه رتبه بندی روی مدال طلاست. ما نمی‌خواهیم بازنده باشیم و برنامه‌ ریزی ما به صورت جدی روی طلاست تا مردم ما با اهتزاز پرچم و خواندن سرود ملی خوشحال شوند.

او به نمودار نتیجه گیری کشتی اشاره کرد و گفت: اکنون در کشتی رفتار سینوسی ندارد. نمودار فعلی این رشته صعودی است. خوشبختانه الان کشتی به جایگاه خوبی رسیده و خیالمان از این بابت راحت است. امیدوارم در آینده به رشته‌های دیگر هم کمک کنیم تا برای ایران افتخارآفرینی کنند.

وی در خصوص عدم صدور روادید برای حضور ورزشکاران رشته‌های مختلف یادآور شد: بر اساس منشور المپیک ورزش، سیاسی نیست و به هر حال وزارت امور خارجه هم کمک می‌کند.

وزیر ورزش درباره اینکه آیا توجه ویژه به استان‌های شاخص در هر رشته برای ایجاد زیرساخت خواهد شد گفت: آقای دبیر برنامه ریزی هایی برای ایجاد فضای مناسب برای مختصات جغرافیایی که قطب رشته هستند کرده است و ما هم در احداث سالن و فضاهای جدید کمک می‌کنیم.

دنیامالی درباره زمان احداث ورزشگاه به مساحت ۱۹۰ هکتار یادآور شد:: الان نمی‌توانم درباره زمان ساخت آن صحبت کنم چون مراحل قانونی دارد. مهم‌تر از تمام موضوعات نیاز به منابع مالی داریم که در دولت و قوای سه‌گانه در حال پیگیری هستیم.

او درباره عدم مدیریت برخی رؤسای فدراسیون و نگرفتن نتیجه مطلوب گفت: رؤسای فدراسیون‌ها جایگاه خیلی مهمی دارند. باید پذشته این رشته‌ها را ببینیم اما ما کاری به گذشته رشته‌ها نداریم و با توجه به وضع موجود برنامه‌ریزی می‌کنیم تا نتیجه بگیریم. قطعاً رئیس فدراسیون و تیمی که قرار است افتخارآفرینی کند خیلی نقش دارد. کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک هم باید سیاست گذاری‌های خاص خودشان را داشته باشند و پایش لازم روی برنامه‌ها باشد.

منبع: خبر-ورزشی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + سیزده =

دکمه بازگشت به بالا